Jyske Bank drev i mange år bank på Julsøvej 45 i Sejs. I 2012 købte SunCore Ejendomme den tidligere bankfilial og ombyggede den til moderne kontorlokaler.

I 2021 flyttede de første lejere ind i de nye lækre boliger, der blev opført på grunden i 2020. Der er tale om lille oase af 5 lejeboliger for den kræsne lejer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, tegnet af den lokale arkitekt John Schøler fra Midtjysk Tegnestue.

Bemærk, at gartner er inkluderet i huslejen, hvilket giver jer maksimal frihed til at rejse uden at skulle tænke på vedligehold af haven mv.

Fælles for de nye boliger bliver utraditionel indretning med lyse plankegulve, italienske klinker, Svane Køkken (med Quooker indbygget), LED belysning overalt, indbyggede skabe, alt i hårde hvidevarer, ventilationsanlæg (genvex), VELFAC vinduer og døre (3 lags glas) og meget mere.

De 5 lejligheder har samme størrelse og indretning – link til plantegning.

AdressePlaceringStørrelseHusleje per månedYderligere lejeinformation
Julsøvej 45 AStueplan107 m20 kr.*Udlejet
Julsøvej 45 B1. sal107 m20 kr.*Udlejet
Julsøvej 45 CStueplan107 m20 kr.*Udlejet
Julsøvej 45 D1. sal107 m20 kr.*Udlejet
Julsøvej 45 EFritliggende ét plan107 m20 kr.*Udlejet

* Inkluderet i huslejen: Udgifter til gartner, fælles belysning, snerydning, dagrenovation samt service af ventilationsanlæg. Lejer betaler udover huslejen udgifter til eget forbrug. Der er mulighed for at lade elbil på p-plads.

Husdyr: Der kan, ved indgåelse af særskilt Husdyrkontrakt, gives tilladelse til at hold af én mindre hund (ikke kat eller andre husdyr).

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning